Libuš - Karlovy Vary 0:6 (0:2) - 23.04.2023 - Mladší dorost

Články > Mladší dorost > Libuš - Karlovy Vary 0:6 (0:2)  |  23.04.2023


SK Libuš – FC Slavia Karlovy Vary – mládež   0:6 (0:2)

Hráno:        23.04.2023 13:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Keny – Saša, Nazi, Beny, (75' Tadeáš) Michal, (55' JJ) – Šála, Jonáš, Šajny, (66' Mery) -
   Rooney, Habib, Denys
Branky:       -
ŽK:             -

V neděli jsme se po dlouhém čekání konečně dočkali prvního domácího zápasu v jarní části. Na Libuš přijel druhý celek tabulky Slavie Karlovy Vary.

Do zápasu jsme nevstoupili dobře, ale i s trochou štěstí jsme přežili úvodní tlak hostí. Poté se hra vyrovnala, nám však chyběl nápad. Na rozdíl od hostí jsme se nedostávali do šancí. Ti udeřili až v 37. minutě. Bohužel jsme nedokázali udržet do poločasu nadějné skóre a znovu jsme inkasovali ve 44. minutě.

O poločase jsme naváděli kluky aby bojovali a nic nevzdávali. Velká část hostí měla v nohou zápas za starší dorost a my cítili, že jim dochází síly. Bohužel zápas pokračoval v tempu, ve kterém skončil první poločas. Hosté si vytvářeli šance a v 55. a 59. minutě dvěma slepenými góly rozhodli o osudu zápasu.

Poslední třicetiminutovka se bohužel opět dohrávala jen z povinnosti bez vyššího tempa. Kluky pořád navádíme aby bojovali až do konce za jakéhokoliv stavu, ale pořád s tím máme problém.

Příští kolo nás čeká autobusový výjezd do České lípy, kterou kluci na podzim zvládli porazit. Pevně věříme, že na to dokážou navázat a konečně si připíšeme body!

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš