Zbraslav - Libuš 3:3 (1:2) - 23.09.2023 - Starší dorost

Články > Starší dorost > Zbraslav - Libuš 3:3 (1:2)  |  23.09.2023


SK Zbraslav – SK Libuš   3:3 (1:2)

Hráno:        23.09.2023 14:00
Hřiště:       Zbraslav – tráva
Sestava:    Sam – Tadeáš, Šimon, Beny – Tony, Šajny (65' JJ), Oči, Kryštof (46' Koudy), Nazi (52' Keny) -
   Max, Habib (46' Mery)
Branky:      12' Šajny, 34' Kryštof, 48' Max
ŽK:            28' Beny, 53' Tadeáš, 59' Šajny, 88' Tony

Další mistrovské utkání nás zavedlo na hřiště fotbalového týmu SK Zbraslav. V posledních zápasech se naše výkony postupně zlepšovali a v týdnu jsme podtrhli naše zlepšení výhrou v pohárovém utkání proti Uhříněvsi. Všichni jsme tedy v očekávání vyhlíželi toto utkání. K našemu zklamání byl ale náš dnešní výkon vrácením zpátky do minulosti.

Už při rozcvičce vypadali kluci, jako by byli bez šťávy, energie a odhodlání. Snažili jsme se je tedy nabudit, abychom jim dodali krev do žil. Bohužel, náš výkon v celém zápase odrážel naše nasazení při rozcvičce. Prohrávali jsme osobní souboje, neměli druhé míče a na klucích nebyla vidět touha poprat se o výsledek. Nicméně po prvním poločase jsme šli do kabiny za stavu 2:1 po brankách Šajnyho a Kryštofa. Výsledek to byl ale velice šťastný a vůbec neodrážel dění na hřišti.

O poločase jsme kluky nabádali, aby začali hrát zase to, co předváděli poslední zápasy. Ani to však nepomohlo. Ačkoli dal Max po třech minutách hry na rozdíl dvou branek, náš výkon stagnoval víc a víc. Zatáhli jsme se na vlastní půlku a víceméně jenom čekali, až nás soupeř potrestá. Trest zanedlouho samozřejmě přišel a my jsme byli nakonec rádi alespoň za bod, i když ani ten jsme si za dnešní ostudný výkon rozhodně nezasloužili. Musíme poděkovat Samovi, protože to byl právě on, kdo nám ten bod vychytal několika skvělými zákroky!

Na závěr bych rád zmínil fakt, že nerozumím tomu, jak může domácí hráč dohrát zápas po tom, co dvakrát zcela úmyslně zajede do našeho gólmana (podruhé do hlavy)! A to, co se dělo po závěrečným hvizdu, už se nebude nikdy opakovat!!!

Každopádně hlavy vzhůru, už ve čtvrtek nás čeká doma od 12:30 tým ze Zličína a chceme ukázat, že fotbal hrát umíme.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš