Tempo B - Libuš 4:1 (4:0) - 08.10.2023 - Starší dorost

Články > Starší dorost > Tempo B - Libuš 4:1 (4:0)  |  08.10.2023


FC Tempo Praha B – SK Libuš   4:1 (4:0)

Hráno:        08.10.2023 14:30
Hřiště:       Tempo – UMT
Sestava:    Sam – Šimon, Beny (69' Šajny), Koza (69' JJ) – Tony (30' Keny), Oči, Koudy, Martin Z.
   (30' Šalis), Nazi – Max, Mery (46' Kryštof)
Branky:      67' Oči (p.k.)
ŽK:            -

V neděli nás čekalo derby Prahy 4 na hřišti Tempa. Tyto zápasy bývají většinou emočně hodně vypjaté, a tak jsme se snažili kluky už od rozcvičky nahecovat a nažhavit, ať jsme od začátku zápasu tím týmem, co diktuje tempo hry a chce být aktivní na míči i bez něj.

Bohužel opět zůstalo pouze u slov a na hřišti byl úplně jiný tým. Nechtěli jsme hrát s míčem ani bez něj, neměli jsme odražené míče, nebyli jsme důrazní v soubojích, touha poprat se o výsledek byla vidět pouze na pár hráčích a ještě jsme si nechávali nakopat. Takto by se dal shrnout první poločas z naší strany, který skončil výsledkem 4:0 pro domácí. To ještě Sam nějaký ten gól chytil a kdyby soupeř vyřešil lépe několik dalších slibných šancí, mohl být výsledek ještě horší! V obraně jsme měli dálnici a zejména naše levá strana doslova hořela!

O poločase jsme klukům opět promluvili do duše, ale máme pocit, že si to jenom odříkáme (stejně jako před zápasem) a k ničemu to nevede… Druhá půle už byla tak trochu o ničem. Domácí si výsledek kontrolovali a i když trochu zvolnili, tak nás víceméně k ničemu nepustili. Stav korigoval jenom Oči z penalty. Sice pár nebezpečných akcí tam z naší strany bylo, ale nic víc už se v zápase neudálo. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě a my se stále držíme na samotném dně tabulky.

Za týden nás čeká doma v sobotu od 12:30 tým FAAZ a doufáme, že už nějaký ten bod do tabulky zapíšeme!

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš