Libuš - Aritma B 0:1 (0:1) - 21.10.2023 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Libuš - Aritma B 0:1 (0:1)  |  21.10.2023


SK Libuš – SK Aritma Praha B   0:1 (0:1)

Hráno:        21.10.2023 10:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:     Tůma – Šenk, Čížek, Dorazil – Calta, Stuchlík (74' Lebl), Růžička D., Davizi – Nekola
    (86' Lhota), Chum (61' Havlák), Klimeš
Branky:        8' 0:1
ŽK:              Havlák

V týdnu jsme řešili největší problém ohledně brankáře, kdy Kořínek měl již dlouho dopředu nahlášené volno a dorostenec Pihera se rozhodl jít v pátek na oslavu s tím, že ráno nestihne dorazit, tak nás nakonec zachránil Pavel Tůma, který chytal minulý týden za B-tým a před tím skoro dva roky nechytal. Tímto mu patří velký dík.

Zápas začal hned první naší pološancí a z následného útoku i velkou šancí hostů. Hosté byli v přechodu do útoku daleko živější a nebezpečnější. Hned v osmé minutě využili jeden ze svých průniků a šli do vedení. Naši hráči však nechtěli jen tak rezignovat a tak se hrál celkem slušný fotbal. Poločas skončil stavem 0:1, když nás dvakrát zachránil Tůma v naší brance a naše možnosti jsme bohužel nedotáhli do zdárného konce.

Druhý poločas jsme přebrali otěže zápasu a určitě se hrálo mnohem více na hostující polovině než na naší. Ovšem stejně jako v poločase prvním, tak i nyní, jsme byli střelecky bezzubí. Soupeř zahrozil několikrát z rychlých brejků a jednou střelou z přímého kopu, se kterou si poradil Tůma v naší brance. Naše hra bohužel končila okolo vápna soupeře špatnou finální nahrávkou, či nepřesným zakončením.

Již druhý zápas po sobě jsme nevstřelili branku, což nás dost rmoutí, kluci makají, ale to finále nám úplně odešlo neznámo kam. Snad se přes týden dáme dohromady a v dalších kolech již nějakou branku vstřelíme a tím urveme i nějaké body.
Další utkání odehrajeme v sobotu 28.10. od 10:30 na hřišti Slivence.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Růžička D.;   2. Tůma;   3. Šenk, Dorazil.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš