Slivenec - Libuš 2:1 (2:0) - 28.10.2023 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Slivenec - Libuš 2:1 (2:0)  |  28.10.2023


TJ AFK Slivenec – SK Libuš   2:1 (2:0)

Hráno:        28.10.2023 10:30
Hřiště:       Slivenec – tráva
Sestava:     Kořínek – Šenk, Růžička Fr., Dorazil – Calta, Stuchlík (46' Beneš), Růžička D., Čížek
    (82' Davizi) – Nekola (82' Lebl), Chum (46' Havlák), Klimeš
Branky:        6' 1:0, 15' 2:0, 52' 2:1 Klimeš
ŽK:              Šenk, Nekola, Havlák

Od úvodu utkání jsme začali převahou a prvních pět minut se hrálo skoro výhradně na polovině domácích.

V šesté minutě pak přišla hrubka v zadních řadách a domácí ze samostatného nájezdu šli do vedení. Nás tato branka zaskočila a hra se vyrovnala, když v patnácté minutě domácí z dalšího brejku zvýšili na dva nula, bylo s námi hodně zle.

Naštěstí jsme se srovnali, alespoň směrem dopředu a začali si vytvářet tlak a s ním i závary a šance, které jsme bohužel neproměnili, ty největší měli Klimeš a Růžička Fr.. Domácí po dalších hrubkách v naši defenzívě mohli skóre ještě třikrát navýšit, ale Kořínek byl proti anebo koncovka domácích byla podobná té naší.

Druhý poločas byl již z našeho pohledu úplně o něčem jiném. V zadních řadách vše fungovalo, jak má a domácí jsme doslova přišpendlili na jejich polovině, když v padesátédruhé minutě využil Klimeš nedorozumění v domácí rozehrávce, začalo vše vypadat velmi dobře. Ovšem do konce zápasu jsme nebyli schopni přidat další branky, i když doslova 100% šancí jsme měli minimálně šest (co nedali Nekola, min. 3× Klimeš a hlavně Beneš, bylo opravdu k neuvěření), ale vše jsme dokázali zahodit a to nepočítáme spoustu dalších slibných akcí, které jsme nedotáhli k zakončení.

Hráčům můžeme pouze vytknout hrubé chyby jednotlivců v zadních řadách v prvním poločase, které již ve druhém nebyly. Nasazení po celé utkání, kombinace a vůle za vítězstvím byla příkladná, ale koncovka nás úplně zradila a tak jsme se v tabulce propadli již skoro na úplné dno. Sice nám po zápase domácí poděkovali za to, že jsme jim darovali tři body, ale že někoho přehráváme a nevyhráváme, je pro nás ještě více ubíjející – bohužel. Do konce podzimu jsou ještě dvě kola a do těch musíme dát úplné maximum, aby propad na mužstva před námi nebyl nijak výrazný v jarních bojích za záchranou.

Další utkání odehrajeme v sobotu 4.11. od 10:15 na domácím hřišti proti mužstvu Cholupic.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Klimeš;   2. Růžička Fr.;   3. Růžička D., Kořínek

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš