Libuš - Cholupice 2:1 (1:1) - 04.11.2023 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Libuš - Cholupice 2:1 (1:1)  |  04.11.2023


SK Libuš – TJ Sokol Cholupice   2:1 (1:1)

Hráno:        04.11.2023 10:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Kořínek – Čížek, Růžička Fr., Dorazil – Calta, Beneš, Růžička D. (90+4' Lhota), Davizi
   (80' Stuchlík) – Nekola (90+2' Dubnov), Havlák (80' Chum), Klimeš
Branky:        19' 0:1 , 45' 1:1 Čížek, 80' 2:1 Havlák
ŽK:              ­Davizi, Nekola

Zápas začal svižně z obou stran, čímž nás hosté mírně zaskočili, a tak první šance byla na jejich straně. Poté však začali více pracovat i naši hráči a šance byly vyrovnané na obou stranách, ovšem s tím rozdílem, že hosté v devatenácté minutě jednu z nich proměnili. Místy bylo vidět na obou mužstvech, že se hraje o hodně a postavení v tabulce je ještě více svazuje. Oba týmy ztrácely míče v rozehrávce, někdy hře vládla zbrklost a neurovnanost, ale diváci se určitě nenudili. Nakonec v nastaveném čase prvního poločasu padlo vyrovnání, kdy po sraženém trestném kopu Růžičky Fr. se dostal k míči Čížek a střelou z voleje překonal výborného brankáře hostů.

O přestávce jsme hlavně apelovali na zvýšeném pohybu hráčů bez míče, zvýšit četnost střelby a zpřesnit kombinaci. To se nám celkem zdařilo, až na to finále, které bylo opět děsivé, jako minulý týden. Naštěstí pro nás i hosté byly v koncovce nepřesní a tak stav byl stále nerozhodný. Deset minut před koncem po akci opět výborného Klimeše se hezkou střelou prosadil Havlák a poslal nás do vedení, které bylo absolutně zasloužené, protože šancí jsme měli tak dvakrát více než hosté.
Pět minut před tím se Havlák pokusil o střelu nůžkami a jeho bomba jen těsně minula branku hostů. To byla fotbalová lahůdka. Hostující brankář dál čaroval a my se klepali o výsledek, který jsme nakonec udrželi. Musí nás mrzet několik možností přečíslení tří či dokonce čtyř na jednoho, které jsme nebyli schopni dotáhnout do správného konce. Jinak nasazení a bojovnost všech hráčů včetně těch z lavičky byla doslova příkladná, ale neproměňování obrrrr šancí a špatné finále nás stálo dost sil v boji až do konce zápasu.
Poslední zápas podzimní části odehrajeme v neděli 12.11. od 14:00 s Meteorem „B“ na UMT Bedřichovská.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Klimeš;   2. Havlák;   3. Čí­žek.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš