Libuš - 1999 Praha 1:2 (1:1) - A Team Muži

Články > A Team Muži > Libuš - 1999 Praha 1:2 (1:1)  |  04.05.2024


SK Libuš – 1999 Praha   1:2 (1:1)

Hráno:        04.05.2024 10:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Kořínek – Kocourek (88' Růžička Fr.), Šupina, Dorazil – Calta (80' Stuchlík), Růžička D., Holub
   (46' Chum), Čížek – Nekola (80' Havlák), Gutheis, Lebl (80' Klimeš)
Branky:      4' 1:0 Lebl, 35' 1:1, 85' 1:2
ŽK:            Gutheis

Do utkání jsme vstoupili výborně a hned ve čtvrté minutě šli do vedení. Hezký míč za obranu od D. Růžičky si v souboji s vyběhnutým brankářem hostů špičkou kopačky píchl Gutheis a Lebl hezkou střelou zpoza vápna trefil odkrytou branku hostů. Dál jsme pokračovali ve velmi aktivní hře, ale další branka nepřicházela. Nejdříve hosté vykopávali míč z brankové čáry, poté další naše akce končily vždy krůček od zakončení.

V pětadvacáté minutě natáhl ke střele z dvaceti metrů Gutheis a bohužel k naší smůle trefil jen spojnici branky hostů. Postupně se však naše kombinace měnily spíše více v nepřesnosti a zbytečnou nervozitu, kterou hosté potrestali v třicátépáté minutě po hezké akci a vyrovnali.

Druhý poločas jsme začali akcí Čížka, ale jeho přihrávka do vápna nenašla osamoceného Lebla. Poté zneškodnil Kořínek šanci hostům a vzápětí po úniku Chuma a jeho lobu na vyběhnutého brankáře vykopávali hosté míč z prázdné branky. Hosté byli lepší a hlavně klidnější ve hře s míčem, ale do žádných extra šancí se nedostávali – stejně jako my. Výsledek směřoval k nerozhodnému stavu, když pět minut před koncem jsme vyrobili hrubku v podobě malé domů a hostům nabídli gól na stříbrném podnose. Sice jsme se ještě snažili o vyrovnání, ale závěrečný tlak vyšel vniveč a tak počtvrté v řadě prohráváme o jednu branku.

Do dalších zápasů určitě nic nevzdáme a ještě větší urputností, nasazením a chutí se budeme snažit urvat tak potřebné body na naši stranu.
Další utkání odehrajeme v sobotu 11.5. od 10:15 na UMT Radotín.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Gutheis;   2. Čížek;   3. Kořínek, Lebl

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš