Radotín - Libuš 5:1 (1:1) - 11.05.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Radotín - Libuš 5:1 (1:1)  |  11.05.2024


SC Olympia Radotín – SK Libuš   5:1 (1:1)

Hráno:        11.05.2024 10:15
Hřiště:       Radotín – UMT
Sestava:     Kocourek – Calta, Šupina, Dorazil, Sobotka (80' Maršík) – Růžička D., Gutheis – Beneš,
    Stuchlík (56' Davizi), Lebl (56' Chum) – Nekola (69' Pištora)
Branky:        12' 0:1 Gutheis, 37' 1:1, 52' 2:1, 84' 3:1, 90+1' 4:1, 90+3' 5:1
ŽK:              ­Stuchlík, Nekola

Vstup do utkání nám vyšel náramně a po několika slibných akcí, které k brance ještě nevedly, se ve dvanácté minutě po kombinaci s Nekolou trefil Gutheis a poslal nás do vedení. Domácí postupně také několikrát ohrozili naši branku, ale bez efektu. Ve dvacáté minutě trefil Gutheis asi ze čtyřiceti metrů bohužel jen břevno a za pár minut běžel z pravé strany do šance Beneš, ale jeho tvrdá střela skončila jen pár centimetrů mimo domácí svatyně.

Poté nás dvakrát podržel Kocourek v naší brance, který musel jít chytat místo Kořínka (dovolená) a vedl si celkem velmi dobře. Ve třicátésedmé minutě evidentně zahrál domácí hráč rukou, my na okamžik přestali hrát a z následné akce jsme inkasovali na jedna-jedna.

Začátek druhého poločasu jsme nechytli a v sedmé minutě po špatném bránění na naší levé straně šli domácí do vedení. Nám se již tolik nedařilo a domácí nás přehrávali. V šedesátépáté minutě se nám povedla hezká akce do pokutového území domácích, při níž byl razantně tělem sražen Nekola, ale penalta se k údivu nás všech nepískala.

Za malou chvilku šel do útoku mladý Pištora a hned dvakrát zavařil domácí obraně, ale bez střeleckého zakončení. To střela Gutheise po zemi protekla domácímu brankáři pod tělem, ale lehký dotek ji zkroutil těsně mimo. Mezitím měli i domácí několik možností k navýšení skóre, ale též bez efektu. O osudu utkání rozhodla osmdesátá čtvrtá minuta, kdy po kolmici Gutheise zakončoval Beneš, ale jeho střelu domácí brankář vyrazil a z následného brejku jsme inkasovali potřetí. Poslední dvě branky v nastaveném čase padly po naší snaze o srovnání stavu, avšak rychlé brejky domácích rozhodly o našem debaklu.

Výsledek pro nás dost krutý, ale za druhý poločas prohra zasloužená.
Další zápas odehrajeme v neděli 19.5. od 17:00 na hřišti Aritmy „B“.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Gutheis;   2. Beneš;   3. Šupina, Kocourek

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš