Aritma B - Libuš 6:0 (2:0) - 19.05.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Aritma B - Libuš 6:0 (2:0)  |  19.05.2024


SK Aritma Praha B – SK Libuš   6:0 (2:0)

Hráno:        19.05.2024 17:00
Hřiště:       Aritma – tráva
Sestava:     Kořínek – Calta, Kocourek, Růžička Fr., Dorazil, Sobotka (73' Stuchlík) – Lebl, Beneš,
    Gutheis, Čížek – Nekola (3' Chum, 73' Dubnov)
Branky:        24' 1:0, 42' 2:0 vlastní, 47' 3:0, 52' 4:0, 70' 5:0, 72' 6:0
ŽK:              ­Kocourek

Začátek zápasu začal pro náš již dost zdecimovaný tým strašně, když hned ve třetí minutě se vážně zranil Nekola. Od pátého kola se násobí jen zranění a pro nás je to bohužel hodně zdrcující. Osm hráčů na marodce je prostě moc a zbytek hráčů tyto pro nás důležité zápasy v boji o záchranu soutěže zkrátka nedávají.

Hned od začátku bylo domácích mladíků plné hřiště a my se měli co ohánět, abychom neinkasovali. Paradoxně první velkou šanci jsme měli my, ale Lebl v samostatném úniku tak dlouho váhal se zakončením, až mu domácí hráč stačil míč ukopnout. Ve 24. minutě se prosadili domácí přízemní střelou z pravé strany našeho pokutového území a šli zaslouženě do vedení. Za malou chvilku mohl srovnat Beneš, ale jeho šance skončila dva metry nad domácí brankou. Už se zdálo, že poločas skončí jednobrankovým vedením domácích, ale tři minuty před koncem jsme si po rohovém kopu dali nešťastný vlastní gól.

Druhý poločas začal pro nás děsivě, když hned ve druhé minutě přidali domácí třetí branku a za pět minut čtvrtou. To bylo pro nás dost deprimující a srazilo nás to doslova do kolen. Domácí měli další možnosti ke skórování, které buď zneškodnil Kořínek, nebo končily vedle naší svatyně. Pak přišla další dvouminutovka, kdy jsme dvakrát inkasovali a debakl byl na světě.

Za posledních patnáct minut jsme si vypracovali tři jasné možnosti ke skórování, ale bez brankového efektu a když domácí také již nic neproměnili, skončilo utkání na tenisovém kanárovi. Celkově naše hra nebyla dobrá a porážka je plně zasloužená.

Další zápas odehrajeme v sobotu 25.5. od 10:15 na domácím hřišti proti mužstvu Slivence.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   NIKDO

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš