Libuš - Slivenec 0:1 (0:1) - 25.05.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Libuš - Slivenec 0:1 (0:1)  |  25.05.2024


SK Libuš – TJ AFK Slivenec   0:1 (0:1)

Hráno:        25.05.2024 10:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Kořínek – Kocourek (89' Sobotka), Šupina, Dorazil – Davizi (77' Žerovnický), Beneš, Gutheis,
   Čížek – Calta (85' Dubnov), Havlák, Lebl (46' Stuchlík)
Branky:      20' 0:1
ŽK:            Stuchlík

Pro nás hrozně důležité utkání v boji o záchranu jsme nezvládli výsledkem a ani herně – bohužel. Klobouk dolů před hráči, kteří šli do zápasu se zdravotními potížemi a nakonec v té šedi průměrnosti patřili k našim nejlepším (Šupina, Gutheis, Stuchlík, Havlák).

Hosté byli od začátku živější a kombinačně lepším týmem. Po jedné povedené kombinaci ve dvacáté minutě, kterou jsme jim umožnili naším nedůrazem, šli do vedení. Nám se nedařila finální a ani předfinální kombinace a tak jsme nebyli ani moc nebezpeční směrem k soupeřově bráně.

Druhý poločas jsme začali malinko lépe a do velké šance se dostal Stuchlík, ale jeho zakončení levou nohou skončilo vedle hostující branky. Poté však už vynikal jen Kořínek v naší brance, který hostům chytil minimálně čtyři velké šance a navíc v devadesáté minutě mohl vyrovnat, když se prosadil po rohovém kopu Gutheise, ale bohužel jeho hlavička mířila přímo do náruče hostujícího brankáře.

Naše naděje se záchranou soutěže ještě malinko žije, ale s naší velkou marodkou je to hrozně moc těžké a spíše je to boj o zázrak.
Další utkání odehrajeme v neděli 2.6. od 17:00 na hřišti Cholupic.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Kořínek;   2. Šupina;   3. Stuchlík, Gutheis

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš