Libuš - Meteor 3:4 (1:2) - 08.06.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Libuš - Meteor 3:4 (1:2)  |  08.06.2024


SK Libuš – FK Meteor Praha VIII B   3:4 (1:2)

Hráno:        08.06.2024 10:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Kořínek – Maršík, Šupina, Dorazil (76' Kocourek) – Calta, Davizi (36' Chum), Beneš, Čížek -
   Stuchlík (24' Koudela) – Gutheis, Havlák (76' Sobotka)
Branky:      8' 1:0 Beneš, 27' 1:1, 33' 1:2 (p.k.), 49' 1:3, 64' 1:4, 74' 2:4 Calta, 88' 3:4 Gutheis
ŽK:            -

Do utkání vstoupily oba týmy s velkou chutí a touhou útočit a tak se hrál celkem zajímavý fotbal s mnoha šancemi, které byly více na naší straně, ale výsledek je opět pro nás špatný a krutý.

Po několika nebezpečných akcích na obou stranách přišla osmá minuta a nádherná přihrávka Gutheise na Beneše, který svou možnost sám proti brankáři proměnil a poslal nás do vedení. Šance přibývaly na obou stranách v poměru šance hostů a dvě naše, ale i ty doslova loženky zůstaly nevyužity. Ve dvacátésedmé minutě si nešťastně sklepl centrovaný míč z pravé strany do vlastní sítě Maršík a bylo srovnáno (smolný obraz naší jarní části soutěže). Za šest minut byl proti nám nařízen pokutový kop ovšem po opačném faulu, kdy náš hráč odkopl míč a soupeř ho nakopl (Davizi musel střídat). Špatný výrok sudích opět v náš neprospěch a navíc druhý hráč zraněn za půl hodinku hry (Stuchlík, Davizi) – pro nás již prokletí. Několikrát jsme mohli vyrovnat, ale do konce poločasu již branka nepadla.

Druhý poločas začali lépe hosté a hned po čtyřech minutách šli do dvoubrankového vedení. Poté nás opět podržel několikrát Kořínek v naší brance a my bohužel dál zahazovali svoje možnosti na snížení stavu utkání. Největší zmar byl, když nejdříve Gutheis trefil břevno a za malou chvilku z trestného kopu tyč. Hráči dál makali, ale ten zmar byl velký. Navíc hosté v šedesátéčtvrté minutě navýšili skóre na 4:1. Hrozně, hrozně moc kruté. V sedmdesátéčtvrté minutě po akci Dorazil-Havlák-Gutheis se trefil Calta a snížil na 2:4. Tlak a šance byly velké, ale až dvě minuty před koncem hrací doby se prosadil dnes opět velmi dobře hrající Gutheis a rázem to bylo jen o gól. Posledních šest minut i s nastavením jsme vyvinuli obrovskou snahu, alespoň zápas vyrovnat, ale bez úspěchu.

Tím skončilo další naše jarní trápení. Opět se nedá hráčům vytknout chuť, nasazení a touha po vítězství, které chtěli urvat, jak pro sebe, tak pro naše věrné příznivce, ale bohužel je to doslova zmar. Poslední utkání sezóny a tím i rozloučení s 1.A třídou odehrajeme v sobotu od 17:00 na hřišti US Praha (čas a den je opět určen nesmyslným nařízením PFS).

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Gutheis;   2. Šupina;   3. Havlák, Kořínek

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš