Libuš - Dukla C 2:0 (1:0) - 10.08.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Libuš - Dukla C 2:0 (1:0)  |  10.08.2024


SK Libuš – FK Dukla Praha C   2:0 (1:0)

Hráno:        10.08.2024 10:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Kořínek – Kocourek, Maršík, Dorazil – Calta (89' Ondráček), Očenáš, Růžička D. (69' Lhota),
   Beneš – Havlák (85' Vašek), Klimeš (69' Sobotka)
Branky:      6' 1:0 Havlák, 72' 2:0 Sobotka
ŽK:            -

První mistrovské utkání v nové soutěži proti mladíkům z Dukly nám herně i výsledkově vyšlo, ale určitě to nebyla jednoduchá cesta. Až další zápasy ukáží, jak je tato výhra cenná.

Vstup do zápasu měli lepší mladíčci z Dukly, ale naštěstí pro nás svoji velkou šanci zahodili. Poté potrestal Havlák nedorozumění v hostující obraně s brankářem a poslal nás do vedení. Další průběh byl o našem neproměňování šancí. Jednou jsme trefili břevno a jednou tyč a další čtyři doslova loženky jsme zahodili. Na druhé straně nás dvakrát podržel Kořínek výbornými zákroky.

Druhý poločas měli hosté územní převahu a byli více na míči, ale my zase zahazovali, co se dalo. Dnes v této činnosti vynikal Klimeš (minimálně pět jasných šancí). Uklidnil nás až gól dvou střídajících hráčů, kdy Lhota centroval a Sobotka hlavou nádherně zakončil. Konec jsme udrželi, dík obětavosti v defenzivě a dobře chytajícímu Kořínkovi. Určitě zasloužené vítězství, hezká nula v inkasovaných brankách, ale neproměňování tak obrovských šancí nás trochu mrzí.
Další utkání odehrajeme v sobotu 17.8. od 10:00 proti mužstvu SK Nusle na jeho hřišti (Děkanka).

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Havlák;   2. Kořínek;   3. Očenáš, Růžička D.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš