Nusle - Libuš 1:4 (1:1) - 17.08.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Nusle - Libuš 1:4 (1:1)  |  17.08.2024


SK Nusle – SK Libuš   1:4 (1:1)

Hráno:        17.08.2024 10:00
Hřiště:       Nusle – tráva
Sestava:    Bouška – Kocourek (89' Lebl), Maršík, Dorazil – Calta (72' Lhota), Očenáš, Růžička D.,
   Beneš – Stuchlík (65' Holub) – Sobotka (46' Klimeš), Havlák (72' Vašek)
Branky:      38' 1:0, 42' 1:1 Sobotka, 57' 1:2 Havlák, 60' 1:3 Očenáš, 64' 1:4 Maršík
ŽK:            Maršík, Dorazil, Holub

Více než se soupeřem jsme hlavně první poločas bojovali s hrozným stavem hrací plochy. Od začátku utkání jsme byli lepším týmem, ale naše akce brzdila nerovnost hrací plochy a velká bojovnost domácích. Do větších obrátek nás dostala až obdržená branka, která padla z ojedinělého brejku domácích a zřejmě i po offsidu.

Před tím jsme ohrozili domácí jen po akci Beneše a následném centru na Caltu, který se však do zakončení nedostal. Trestný kop Stuchlíka jen těsně minul šibenici domácí svatyně a střelu Havláka domácí brankář zneškodnil. Ve čtyřicátédruhé minutě zatáhl míč po pravé straně Beneš a jeho přízemní centr zakončil na přední tyči nabíhající Sobotka. Poté opět Sobotka využil chyby v rozehrávce domácího brankáře a se Stuchlíkem a Havlákem šli skoro sami na brankáře, ale vše překombinovali a branka z toho nebyla.

O poločase jsme si museli ujasnit, jak má naše hra vypadat a hlavně, co musíme zlepšit. To se nám povedlo, když se na domácí valil jeden útok za druhým. Po dvanácti minutách našel Dorazil Havláka a ten nekompromisní ranou prostřelil domácího brankáře. To nás zcela uklidnilo a za tři minuty po faulu na Růžičku se nádherně trefil z trestného kopu Očenáš a svým prvním gólem v Á týmu (GRATULACE!!!) nás poslal do dvoubrankového vedení. Za další čtyři minuty po rohovém kopu Stuchlíka posunul míč Klimeš na Maršíka, ten propálil vše, co mu stálo v cestě a navýšil skóre na tříbrankový rozdíl. Dál jsme pokračovali v tlaku, ale z mnoha šancí jsme již žádný gól nepřidali a když i domácí po jednom závaru v našem pokutovém území též branku nedali, tak se již skóre neměnilo.

Zasloužené vítězství, i když první poločas to byla spíše taková holomajzna. Druhá půle už byla o něčem jiném. Velmi dobrý výkon předvedl David Růžička, který strhnul i ostatní hráče a poté byla naše hra koukatelná.
Další utkání odehrajeme v sobotu 24.8. od 10:15 na našem stadiónu, proti mužstvu Zlíchova „B“.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Růžička D.;   2. Beneš;   3. Očenáš, Sobotka

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš