Libuš - Zlíchov B 2:0 (2:0) - 24.08.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Libuš - Zlíchov B 2:0 (2:0)  |  24.08.2024


SK Libuš – FK Zlíchov 1914 B   2:0 (2:0)

Hráno:        24.08.2024 10:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Kořínek – Maršík (83' Lhota), Růžička Fr., Dorazil – Beneš, Očenáš, Růžička D., Holub
   (77' Lebl) – Stuchlík (61' Koudela) – Klimeš (61' Šenk), Sobotka (61' Čížek)
Branky:      25' 1:0 Stuchlík, 31' 2:0 Klimeš
ŽK:            Maršík, Růžička D.

Začátek utkání byl z naší strany zbytečně nervózní a hra byla hodně rozháraná. Hosté byli lepší a silnější na míči a nám trvalo deset minut, než jsme se dostali do hry. Po čtvrt hodince hry přišla první velká šance, kdy po zpětné nahrávce Klimeše trefil D. Růžička technickou střelou pouze tyč. To jsme už začali přebírat otěže zápasu, i když hosté ve své hře nepolevili, ale pro naši branku nebyli extra nebezpeční. My jsme pokračovali v tradici zahazování šancí, až ve dvacátépáté minutě našel Holub křížným pasem naběhnutého Beneše, který míč odehrál směrem k malému vápnu soupeře, kde se objevil naběhnutý Stuchlík, který nás nádhernou patičkou poslal do vedení.

Za šest minut našel Holub dalším skvělým pasem ve vápně naběhnutého Klimeše, který se už nemýlil a hlavou navýšil na dva nula. Po čtyřech minutách vysunul Růžička D. Stuchlíka, který situaci dva na jednoho vyřešil dobře, nahrávkou na Očenáše, který byl však ve vápně faulován a pískala se penalta. Stuchlíkův velmi nepovedený pokus brankář vyrazil a z následujících dvou dorážek Beneše však branka nepadla. To nás dost zaskočilo a do konce poločasu jsme ztratili úplně rytmus hry a nechali jsme více hrát soupeře.

Druhý poločas se hrál více na naší polovině, ale naše defenziva v čele s Kořínkem v naší brance pracovala velmi dobře a tak šance přicházely na naší straně. Bohužel ani z těch nejvyloženějších šancí jsme se neprosadili, kdy hosté vyhlavičkovali a jednou vykopli míč na brankové čáře, se nám prostě navýšit skóre nepodařilo.

Zasloužené vítězství, které mělo být ovšem malinko vyšší s ohledem na množství našich šancí.
Další zápas odehrajeme v neděli 1.9. od 17:00 na hřišti Troje.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Holub;   2. Beneš;   3. Růžička D., Kořínek

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš