Troja - Libuš 1:2 (1:1) - 01.09.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Troja - Libuš 1:2 (1:1)  |  01.09.2024


TJ Sokol Troja – SK Libuš   1:2 (1:1)

Hráno:        01.09.2024 17:00
Hřiště:       Troja – tráva
Sestava:    Bouška – Šenk, Růžička Fr., Dorazil – Koudela (80' Kučera), Očenáš, Růžička D. (71' Calta),
   Beneš – Stuchlík (76' Sobotka) – Klimeš, Havlák
Branky:      25' 1:0, 29' 1:1 Dorazil, 58' 1:2 Klimeš
ŽK:            Sobotka, Klimeš, Stuchlík (z lavičky)

Prvních deset minut utkání patřilo domácímu týmu a až jejich druhá šance nás lehce probrala z letní únavy. Přebrali jsme otěže hry a začali si vytvářet i možnosti, ale v koncovce jsme byli hodně laxní. Dál nás hodně brzdili nepřesnosti v rozehrávce a celkové kombinaci, která nám nevycházela dle našich představ a tím postupně přibývala i nervozita.

V pětadvacáté minutě vyšel domácím rychlý brejk a rázem šli do vedení. Naštěstí hned po čtyřech minutách po rohu Stuchlíka se prosadil ve vápně Dorazil a vyrovnal. Do konce poločasu jsme se snažili otočit výsledek, ale finále bylo dnes hodně špatné.

Druhý poločas jsme chtěli zlepšit kombinaci a přesnost v rozehře, což se nám hned z kraje moc nedařilo. Náš tlak narůstal a v padesátéosmé minutě z nepovedené střely D. Růžičky se trefil Klimeš a poslal nás do vedení. Během deseti minut jsme mohli dvakrát Havlákem skóre navýšit, ale jeho tutovky skončily vysoko nad brankou domácích. Poté Očenášův šikovný obstřel jen těsně minul tři tyče a tak pojišťovací branka nepřicházela.

Konec byl z naší strany dost nervózní a domácí vycítili šanci urvat alespoň bod, ke kterému byli nakonec velmi blízko, ale jejich šance z malého vápna skončila vysoko nad naší brankou a tak si odvážíme asi zasloužené tři body.

Dnešní utkání se nám moc nepovedlo, chyběla přesnost, větší zápal pro hru, nasazení, pohyb bez míče, střelba a důraz. Jediné plus v nepříliš povedeném utkání jsou tři body a to se určitě cení.
Další zápas odehrajeme v sobotu 7.9. od 10:15 na domácím hřišti proti mužstvu Lipenců.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Beneš;   2. Růžička Fr.;   3. Dorazil, Očenáš.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš