Libuš - Lipence 3:1 (1:0) - 07.09.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Libuš - Lipence 3:1 (1:0)  |  07.09.2024


SK Libuš – TJ Sokol Lipence   3:1 (1:0)

Hráno:        07.09.2024 10:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Bouška – Šenk, Růžička Fr., Dorazil – Čížek, Očenáš, Růžička D. (89' Lhota), Beneš -
   Koudela (89' Kučera) – Sobotka (76' Vašek), Stuchlík (76' Lebl)
Branky:      39' 1:0 Očenáš, 57' 2:0 Koudela, 88' 3:0 Koudela, 90+3' 3:1
ŽK:            St­uchlík, Šenk, Očenáš

Ještě před výkopem jsme museli řešit problém se sestavou, když Havlák po čtvrtečním zranění na tréninku nebyl schopen nastoupit, tak nám k dlouhodobě zraněným (3) a pracovně vytíženým (3) přibyl další hráč. Naštěstí jsme si poradili dobře a zaslouženě vyhráli.

Začátek patřil našemu týmu a oproti minulému utkání byla vidět daleko větší chuť do hry a enormní nasazení hlavně těch starších hráčů, strhlo to i naše mladíky. Hned v páté minutě měl velkou šanci Beneš, ale jeho střelu vytěsnil hostující brankář na rohový kop. Naše převaha sice byla, ale bez brankového efektu. Hosté se stále více osmělovali a bylo na nich znát, že nejsou v horních patrech tabulky náhodou. Po jedné z jejich akcí nás do konce zachránila tyč a několikrát míč jen těsně minul naší branku.

Šest minut před koncem poločasu přišel faul v rohu hřiště na Stuchlíka a po zahraném přímém kopu se míč odrazil na hranici velkého vápna, kde ho Očenáš napálil přímo k tyči a poslal nás do vedení. Do konce poločasu jsme měli ještě dvě možnosti skóre navýšit, ale bohužel se tak nestalo.

Druhý poločas se spíše hra přelévala od vápna k vápnu bez výrazných možností na obou stranách. V padesátésedmé minutě přišla zřejmě nejhezčí akce zápasu, kdy Koudela na polovině hřiště šajtlí poslal míč na Čížka, který zatáhl k vápnu soupeře, kde se mu znovu nabídl Koudela a jejich akce skončila nádherným druhým gólem. Poté jsme si výsledek velmi dobře kontrolovali a několikrát mohli i skóre navýšit, což se nám povedlo až dvě minuty před koncem po individuální akci dnes velmi dobře hrajícího Koudely. Škoda, že v poslední doslova vteřině jsme udělali zbytečnou hrubku a inkasovali.

Dnešní výkon byl určitě lepší než v minulém kole a to hlavně v nasazení a chuti zvítězit. Bohužel však herně to stále není to, s čím se chceme prezentovat.

Gratulace dnes patří nejmladšímu hráči Lukáši Koudelovi ke vstřelení prvních branek v týmu mužů, jen tak dál!!!
Příští zápas odehrajeme v sobotu 14.9. od 13:30 proti mužstvu Podolí „B“ na jeho UMT.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Koudela;   2. Čížek;   3. Očenáš.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš