Zbraslav - Libuš 5:1 (1:0) - 10.09.2024 - Starší dorost

Články > Starší dorost > Zbraslav - Libuš 5:1 (1:0)  |  10.09.2024


SK Zbraslav – SK Libuš   5:1 (1:0)

Hráno:        10.09.2024 17:00
Hřiště:       Zbraslav – tráva
Sestava:    Beny – Tůča, Dan, Nazi , Příba – Vojta, Šális (78’ Mates), Koudy, Filip – Mery, Kryštof
   (68’ Martin Ö.)
Branky:      83' Mery
ŽK:             57' Příba, 64' Šális

Už při psaní zápisu na tento zápas bylo zřejmé, že jakýkoliv bodový zisk bude pro nás úspěch. Na Zbraslav jsme přijeli s Mírou v bráně, chyběl nám Martin s Lukym na středu. Aby toho nebylo málo tak pro zranění vypadl i Dasty. Za 24 hodin před zápasem jsem musel 9× měnit zápis…

Hráli jsme s úplně novou obranou a bylo to bohužel znát. I přes to všechno jsme zápas odehráli se vztyčenou hlavou. V první polovině jsme Zbraslav pustili do jedné šance, a to bohužel stačilo. My jsme bohužel svojí šanci nevyužili, když Kryštof zblízka hlavou netrefil úplně prázdnou bránu.

Ve druhé půli už se na nás podepsala únava a nezkušenost. Domácí využívali mezery v naší obraně a z rychlých brejků přidali dva góly. Deset minut před koncem sice Mery snížil na rozdíl dvou branek, Zbraslav však rychle zareagovala a dvěma góly zápas rozhodla.

Škoda, že na takovýto zápas se sejdeme v poloviční sestavě. Kluky ale i přes na pohled jednoznačný výsledek musím pochválit. V zápase byla vidět chuť a bojovnost. Bohužel jsme svoje šance nevyužili a vlastní naivitou jsme Zbraslav nechali dát jednoduché góly.

Velké díky patří klukům z mladšího dorostu, bez kterých bychom zápas ani neodehráli!
Příští zápas nás čeká v sobotu na Xaverově.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš