Libuš - Čechie 3:1 (1:0) - 21.09.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Libuš - Čechie 3:1 (1:0)  |  21.09.2024


SK Libuš – SK Čechie Smíchov   3:1 (1:0)

Hráno:        21.09.2024 10:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Kořínek – Šenk, Růžička Fr., Dorazil – Čížek, Očenáš, Růžička D., Beneš – Koudela
   (89' Maršík) – Havlák (85' Sobotka), Klimeš (89' Voženílek M.)
Branky:      7' 1:0 Očenáš, 49' 2:0 Klimeš, 58' 3:0 Klimeš, 73' 3:1
ŽK:            Očenáš

Po úterním překvapivém postupu v poháru se nám podařilo i utkání o čelo tabulky naší skupiny.
Zápas začal ve svižném tempu a nám trvalo pár minut, než jsme se dostali do správného rytmu. V patnácté minutě jsme mohli vést tři nula, ale bohužel ani jednu ze čtyř velkých možností se nám nepodařilo proměnit. Branka přišla až v třicátésedmé minutě, když se po nahrávce Beneše prosadil hezkou střelou Očenáš. Po malé chvilce se dostali do velké šance i velmi dobře hrající hosté, ale Kořínek si se samostatným nájezdem skvěle poradil.

Druhý poločas jsme začali opět skvěle, když hned po čtyřech minutách se po Havlákově vysunutí prosadil Klimeš. Za pár minut našel dlouhým pasem Růžička Fr. nabíhajícího Klimeše a ten nás krásnou střelou pod břevno poslal do tříbrankového náskoku. Ještě pár minut jsme na hřišti kralovali, ale postupně jsme ubrali na obrátkách a hosté převzali iniciativu. Dobře organizovaná defenziva společně s Kořínkem v naší brance však fungovala na jedničku.

Chyba přišla v sedmdesátétřetí minutě a hosté snížili. Pár minut jsme byli pod mírným tlakem, kdy hosté ještě cítili šanci na zlom v utkání. Naštěstí jsme se včas probrali a opět zvýšili obrátky. Během pár minut jsme mohli skóre třikrát navýšit, ale bohužel žádnou z obrovských šancí jsme neproměnili. Naštěstí hosté též již žádnou branku nevstřelili a tak utkání končí naším zcela zaslouženým vítězstvím.

Až na pár minut jsme byli lepším týmem, hlavně v nasazení, rychlosti a chuti jít za vítězstvím. Škoda, že nás párkrát přibrzdila nepřesnost v kombinaci, jinak jsme předvedli velmi dobrý výkon.

Další utkání odehrajeme opět na domácím stadiónu a to v sobotu 28.9. od 10:15 proti mužstvu Stodůlek, které figuruje v tabulce hned za námi, a tak nás čeká další těžký boj o udržení prvního místa.
Velký dík patří i podpoře našich fanoušků.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Klimeš;   2. Růžička Fr.;   3. celý tým.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš