Libuš - Stodůlky 2:1 (0:1) - 28.09.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Libuš - Stodůlky 2:1 (0:1)  |  28.09.2024


SK Libuš – TJ Sokol Stodůlky   2:1 (0:1)

Hráno:        28.09.2024 10:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Kořínek – Kocourek (82' Maršík), Růžička Fr., Dorazil – Čížek, Očenáš, Šenk (82' Calta),
   Beneš – Koudela – Havlák (84' Sobotka), Klimeš (90' Ondráček)
Branky:      33' 0:1, 48' 1:1 Beneš, 52' 2:1 Havlák
ŽK:            Sobotka, Maršík, Kořínek

Boj o čelo tabulky jsme nakonec bodově zvládli, ale nutno podotknout, že to bylo i s potřebnou dávkou štěstí.

Hosté do zápasu doslova vlétli a bylo jich všude plno. Nám se bohužel vůbec nic nedařilo a nebyli jsme schopni chytit rytmus hry. Vlastně skoro celý první poločas byl jednoznačně v režii hostů, kteří svůj tlak zúročili ve třicátétřetí minutě ke vstřelení vedoucí branky. Nás ta branka maličko nakopla a začali se více tlačit také na soupeřovu polovinu. Paradoxně dvě minuty před koncem poločasu jsme měli i největší šanci, ale Havlákovu tutovku vychytal hostující brankář. Skóre nula jedna bylo nakonec pro nás ještě velmi dobré a to hlavně díky dobře fungující defenzivě podpořené výborným Kořínkem v naší brance.

Do druhého poločasu jsme nastupovali s jasnou vizí, co vlastně chceme hrát a co všechno změnit z nepodařené hry v první půlce. Soupeře se nám povedlo hned od prvních minut druhého poločasu dost zaskočit a po třech minutách se nám povedlo střelou Beneše po nahrávce Havláka stav utkání srovnat. Za další čtyři minuty vystihl Havlák malou domů, obešel kličkou brankáře a z těžkého úhlu trefil prázdnou branku hostů. Během osmi minut jsme utkání otočili v náš prospěch, což byla pro hosty velká rána. Dál jsme hře kralovali, ale z dalších šancí se nám nepodařilo takzvaně soupeře dorazit. Hlavně volej Havláka po krásném centru Očenáše doslova po brance volal, ale míč skončil těsně vedle hostující svatyně.

Hosté se postupně oklepali a posledních patnáct minut byli opět oni lepším týmem, ale opět Kořínek a defenziva spojená se zkušeností nás dovedla ke třem bodům.

Smutek na straně hostů můžeme dobře pochopit, jelikož na jaře jsme prožili několik podobných zápasů, kdy nám štěstí nepřálo.
Nás musíme pochválit za předvedenou hru ve druhém poločase (30 min.) a obětavost, nasazení a obrovskou chuť otočit vývoj utkání.
Další zápas odehrajeme v neděli 6.10. od 16:00 na hřišti Čakovic.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Růžička Fr.;   2. Beneš;   3. Havlák, Kořínek.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš