Libuš - Zličín 0:2 (0:1) - 05.10.2024 - Starší dorost

Články > Starší dorost > Libuš - Zličín 0:2 (0:1)  |  05.10.2024


SK Libuš – FK FC Zličín   0:2 (0:1)

Hráno:        05.10.2024 11:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Max – Dasty (56' Maty), Příba (81' David), Beny, Tůča – Koudy, Martin, Šális – Vojta,
   Kryštof, Mery
Branky:      -
ŽK:             32' Beny

V dalším kole nás čekal velmi důležitý zápas proti Zličínu, který byl na tom podobně jako my. V případě výhry bychom dnešního soupeře taky předskočili v tabulce. Bohužel ale naše marodka se nezmenšila a naopak vypadli další dva kluci z rodinných důvodů. Proto jsme opět hráli v jiném složení než minule…

Zápas to byl od začátku nahoru dolu a oba týmy si vytvořily šance, které ale neproměnily. Poté ve zbytku poločasu byl aktivnější Zličín a i když jsme měli pár nebezpečných střel, šli do kabin hosté za vedení 1:0.

Druhý poločas vypadal podobně jako ten první – soupeř více kontroloval míč a my se dostávali do ojedinělých šancí nebo jsme hrozili z rohů. Následně soupeř zvýšil na 0:2 a poté už jsme nenašli sílu zápas alespoň zdramatizovat.

Zápas to byl víceméně spíše remízový, ale výhru si soupeř vybojoval větším důrazem, vyhrávanými osobními souboji a sbíráním druhých míčů. Nám to dneska bohužel nikomu nelepilo, odráželo se to od nás k soupeři a branku bychom dneska asi ani do večera nedali, proto je výsledek takový…

Nezbývá nic, než víc makat a pracovat v trénincích a přenést to potom do zápasu, abychom si už taky v sezóně konečně užili vítězný pokřik!

Další utkání nás čeká za týden v sobotu, a to DERBY od 14:30 na Tempu.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš