Čakovice - Libuš 0:7 (0:3) - 06.10.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Čakovice - Libuš 0:7 (0:3)  |  06.10.2024


TJ Avia Čakovice – SK Libuš   0:7 (0:3)

Hráno:        06.10.2024 16:00
Hřiště:       Čakovice – tráva
Sestava:     Bouška – Šenk, Růžička Fr., Dorazil (64' Kocourek) – Čížek, Očenáš, Růžička D.
    (78' Žerovnický), Beneš – Koudela – Sobotka (64' Maršík), Havlák (78' Vašek)
Branky:       2' 0:1 Havlák, 32' 0:2 Sobotka, 36' 0:3 Havlák, 46' 0:4 Koudela, 48' 0:5 Čížek, 74' 0:6 Maršík,
      90' 0:7 vlastní
ŽK:            Růžička D.

Po úvodním oťukávání obou mužstev se postupně začal hrát celkem zajímavý fotbal. První možnost ke skórování měli domácí, ale naštěstí zakončení bylo nepřesné. Poté vysunul Koudela Havláka a ten nás poslal do vedení.

Dál se hrálo velmi svižně a domácí se opět dostali do dvou možností, ale bez brankového efektu, když jednou šla střela mimo a jednou zasáhl Bouška v naší bráně. My jsme měli v tu dobu již jasnou převahu, ale buď jsme shořeli v koncovce, nebo ve finální nahrávce, či jsme se chytali do offsidu. Naše hra byla však stále více pestrá a tak šance přibývaly. Po půlhodině hry si vyměnili míč Sobotka s Havlákem a prvně jmenovaný hezkou střelou k tyči nás poslal do dvoubrankového vedení. Za pár minut po Benešově přiťuknutí se opět prosadil dnes skvělý Havlák a krásnou střelou navýšil skóre na nula – tři.

Vstup do druhého poločasu nám vyšel úplně skvěle a hned po půl minutě hry se prosadil krásným průnikem Koudela. Za dvě minuty si Havlák udělal z obránců slalomové tyče a nádherným centrem vyzval ke skórování naběhnutého Čížka, který hlavou skóroval do odkryté domácí branky.

Hráli jsme velmi dobře a domácí nevěděli, kam dřív skočit a hasit naše útoky. Po jedné z akcí se do míče opřel Očenáš, ale jeho pumelice bohužel skončila pouze na břevně. Brankově jsme dotáhli ještě dvě akce, kdy po vysunutí Růžičky D. se prosadil umístněnou střelou Maršík a v poslední minutě po prudkém centru Čížka do malého vápna si dali domácí vlastní branku a skóre bylo stanoveno na nádherných 0:7!!! Mezitím se ovšem několikrát vytáhl svými zákroky i Bouška a tak si čisté konto po právu zasloužil.

Dnes na hráčích bylo jasně znát, že už nechtějí připustit výpadek v prvním poločase z minulého kola a makali od začátku až do konce. Některé akce byly dle našich představ, skutečně se bylo nač koukat a určitě jsme potěšili i naše příznivce, kteří přijeli zafandit, za což jim patří dík.

Další zápas odehrajeme v sobotu 12.10. od 10:15 na našem hřišti, když přivítáme mužstvo Pragy „B“.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Havlák;   2. celý tým.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš