Soustředění přípravek

Články > > Soustředění přípravek  |  10.10.2024


Soustředění přípravek

Fotbalový klub na Libuši se nově stará i o předškolní děti přibližně od 5 let. Dvakrát týdně, v pondělí a ve čtvrtek, od 16:00–17:00 se o ně stará nový tým trenérů a trenérek, kterým se práce s dětmi stala skutečnou zábavou a ne jen povinností.

Starší, školní děti již hrají pravidelné soutěže a zápasy každý týden podobně jako dospělí a trénují většinou třikrát týdně v odpoledních hodinách na našem travnatém hřišti, případně na umělé trávě hned vedle hřiště.
Letos byli kluci a holky z přípravek ve věku 7–11 let na společném soustředění v obci Loutí nedaleko Slapské přehrady. Soustředění se zúčastnilo celkem 70 dětí v doprovodu 10 trenérů a všichni si pobyt moc pochvalovali. Kromě fotbalu si kluci a holky vyzkoušeli hasičskou techniku dobrovolných hasičů z Chodova, kteří nám po domluvě na závěr odpoledne uspořádali parádní pěnovou koupel na louce za ubytovnou.

Navštívili jsme také nový aquapark v nedalekém Měříně a zámek v Jablonné nad Vltavou. Ohlasy byly velice pozitivní a na příští rok budeme muset objednat o trochu víc pokojů, abychom uspokojili zájem všech dětí, které se budou chtít přihlásit a absolvovat podobně příjemný fotbalový týden.

Jiří Babák

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš