Libuš - Praga 4:0 (2:0) - 12.10.2024 - A Team Muži

Články > A Team Muži > Libuš - Praga 4:0 (2:0)  |  12.10.2024


SK Libuš – SK Praga Vysočany   4:0 (2:0)

Hráno:        12.10.2024 10:15
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Bouška – Šenk (68' Kocourek), Růžička Fr., Dorazil – Čížek (72' Calta), Očenáš, Růžička D.,
   Beneš – Koudela (68' Maršík) – Sobotka (68' Klimeš), Havlák
Branky:      3' 1:0 Havlák, 27' 2:0 Beneš, 48' 3:0 Koudela, 61' 4:0 Havlák
ŽK:            -

Do zápasu jsme vstoupili výborně a hned po třech minutách po nahrávce Beneše se prosadil dnes opět velmi dobře hrající Havlák. Dál byla aktivita na naší straně, ale postupně byla na našich hráčích znát určitá lehkovážnost, kterou soupeř mohl potrestat, ale vynikající zákrok Boušky nás udržel ve vedení.

Hosty jsme ale poté už do žádných velkých šancí nepouštěli a sami své možnosti zahazovali, jak na běžícím páse. Po jedné z našich dalších pěkných akcí a Havlákově centru trefil Koudela břevno. Po necelé půlhodince přišla další nádherná akce, kdy Sobotka pustil Očenášovu kolmici na naběhnutého Beneše, který se v samostatném nájezdu nemýlil a poslal nás do dvoubrankového vedení. Bohužel ale do konce poločasu již další branka nepadla, i když možností bylo celkem dost.

Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit s větším pohybem a s odhodláním co nejdříve navýšit skóre utkání. To se nám povedlo dokonale a již po třech minutách po Sobotkově naražení se individuálně prosadil Koudela. Poté se prosadil Havlák po pasu D. Růžičky a vypadalo to na brankové hody. Jen těch opravdových tutovek jsme napočítali nejméně šest, ale laxnost a někdy i smůla v koncovce už další změnu stavu nepřinesly. Výkon našeho týmu nebyl špatný, ale soupeř nás nepřinutil k většímu nasazení a tak jsme polovinu utkání odehráli v trochu laxnějším tempu, což bylo znát hlavně v koncovce.

Dnes mohl být rozdíl ve skóre daleko větší, ale koncovka byla hodně podprůměrná, což určitě budeme chtít do dalších zápasů zlepšit.
Další zápas odehrajeme v sobotu 19.10. od 11:00 na hřišti Bohnic.

Nejlepší hráči z pohledu SK Libuš:   1. Havlák;   2. Beneš;   3. Čížek.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš