Libuš - Stodůlky 0:3 (0:1) - 18.05.2024 - Starší dorost

Články > Starší dorost > Libuš - Stodůlky 0:3 (0:1)  |  18.05.2024


SK Libuš – TJ Sokol Stodůlky   0:3 (0:1)

Hráno:        18.05.2024 11:00
Hřiště:       Libuš – tráva
Sestava:    Jonáš – Tejdy, Šimi ©, Míra, Nazi – Martin, Koza, Pepa – Mery (45' Lukáš F.), Max, Šajny
   (72' Habib)
Branky:      -
ŽK:             14' Mirda, 54' Pepa, 72' Šajny
ČK:             54' Pepa

Na Libuši jsme v sobotu hostili favorizované Stodůlky. V zápase jsme opět hráli z bloku a hosté měli s naší defenzivou problémy.

V zápase velmi chudém na šance jsme hosty vysvobodili zbytečnou standardkou z rohu vápna. Balón se po centru na zadní tyč několikrát odrazil a doskákal až před prázdnou bránu, odkud ho hosté dotlačili za čáru. Poté následovala hluchá půlhodina. Hosté se do bloku nemohli dostat a nám dělal při protiútocích problém kluzký povrch. Když už jsme míč dostali za obranu, sklouznul nám až k brankáři Stodůlek.

Do druhé půle jsme prohodili Meryho za Lukáše a chtěli ještě zabojovat. Slovo si však vzal rozhodčí, který ocenil Pepův čistý zákrok žlutou kartou. Pepa mu za to zatleskal a šel do kabin. To udělalo ze zápasu holomajznu. Dvakrát zastavil náš protiútok sudí neponecháním výhody a svůj výkon korunoval v 70. minutě, kdy šel sám na bránu Šajny, byl stažen za dres a v pádu zkusil zakončit. Rozhodčí tentokrát karty neuděloval s argumentem, že se situace regulérně dohrála. Asistent nám řekl, že měl Šajny spadnout rovnou.

Hosté se zvládli prosadit ještě dvakrát a připsali si zasloužené tři body. Byli na hřišti lepší, ale mrzí mě, že nám rozhodčí nedovolil poprat se o výsledek férově. Druhá půlka byla z jeho strany absolutní komedie.

Příští víkend nás čeká důležitý zápas na umělce Vyšehradu, kde po dnešní výhře Zbraslavi potřebujeme bodovat.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš