Tempo B - Libuš 5:0 (2:0) - 12.10.2024 - Starší dorost

Články > Starší dorost > Tempo B - Libuš 5:0 (2:0)  |  12.10.2024


FC Tempo Praha B – SK Libuš   5:0 (2:0)

Hráno:        12.10.2024 14:30
Hřiště:       Tempo – UMT
Sestava:    Max – Příba, Beny, Dan Ö., Tůča – Šális, Martin, Koudy (63' Martin Ö.) – Mery, Kryštof, Maty
Branky:      -
ŽK:             62' Beny, 68' Dan Ö.

Tentokrát nás čekalo DERBY na hřišti Tempa. Očekávali jsme od kluků zarputilý výkon hodný velikosti zápasu, který by nás mohl nastartovat ke sbírání bodů. Bohužel ale zůstalo OPĚT pouze u slov v předzápasové přípravě a na hřišti se odehrával od první minuty dominantní výkon hráčů Tempa.

My jsme se, pro nás z nepochopitelného důvodu, zase báli hrát, hráli jsme vše rychle nahoru a do ztráty, nedali jsme si více než tři přihrávky za sebou, důraz je pro nás cizí slovo a za celý poločas jsme se dostali na soupeřovu polovinu pouze třikrát, i když jednou to byla tutová šance Šálise… Skóre po 45 minutách bylo 2:0 pro domácí.

O poločase jsme si něco řekli, snažili jsme se klukům vštípit do hlav, ať se snaží hrát fotbal a ne odkopávanou a jak mají lépe pozičně hrát. Samozřejmě v druhém poločase ani jedna z těchto věcí nebyla, proč by taky měla, žejo! Soupeř si hrál co chtěl a ani se nemusel tolik zapotit, protože my jsme žádný, ale vážně žádný, odpor nekladli! A tak jsme dostali pověstného bůra a dnešní „výkon“ nejde označit jinak než ZA VELKOU OSTUDU!!! (Samozřejmě Max ještě nějaký ten gól chytil).

PÁNOVÉ, TEĎ TO MÍŘÍM POUZE NA VÁS: POKUD SI NĚCO ŘEKNEME V KABINĚ PŘED ZÁPASEM NEBO O POLOČASE, TAK TO MÁ NĚJAKÝ DŮVOD. NENÍ NORMÁLNÍ, ŽE NÁM VŠECHNO ODSOUHLASÍTE A PAK NA TOM HŘIŠTI NIC Z TOHO NENÍ, TO PROSTĚ NEJDE A TAKHLE TO FUNGOVAT NEBUDE, TAKŽE SE TO ZMĚNÍ A TO HODNĚ RYCHLE!!!

Další zápas odehrejeme příští sobotu doma od 14 hodin proti FAAZ.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš