Libuš - Vršovice B 1:5 (0:5) - 01.10.2016 - Starší dorost

Články > Starší dorost > Libuš - Vršovice B 1:5 (0:5)  |  01.10.2016


SK Libuš – SK Union Vršovice B   1:5 (0:5)

Hráno:      01.10.2016 10:15
Hřiště:      Libuš – tráva
Sestava:   Houdek – Srb, Pirčák (46. Sloboda), Vrkota (55. Tran), Kos, Pergler, Šmejkal, Lébl, Hisem   (46. Kubarych), Voženílek (69. Pecha), Gabriel
Branky:     14' 0:1; 27' 0:2; 34' 0:3; 36' 0:4; 37' 0:5; 59' 1:5 Gabriel
 

V sobotu bylo hezké slunečné ráno, tak jsem se docela těšil na hřiště. Sraz jsem dal později, abychom se mohli více vyspinkat. Podařilo se, že jsme se i půl hodiny před zápasem sešli. V sestavě dostali přednost starší dorostenci, jelikož kluky z ml. dorostu čekalo ještě derby na Braníku. Zápas začal dobře, naší přihrávkou dozadu a ve 30. vteřině už jsme mohli prohrávat. Potom jsme chvilku hráli dopředu, ale Sam své šance pokazil, Šmejkyho dobrou střelu brankář vyrazil. Zahrávali jsme roh, hosté získali míč, rozehráli rychle dopředu, útočník si pohrál s Vaškem a přehodil Houďase. To soupeře povzbudilo a přestávali jsme stíhat, několikrát jsme měli štěstí, ale byla to jen otázka času, kdy dostaneme další branky. Nebyli jsme schopni si přihrát, neudrželi jsme míč na soupeřově polovině a nestačili jsme běhat. Když se nám podařilo dostat se za půlku, tak jsme naběhli do ofsajdu. Prostě se nedařilo a ani taktika nebyla nejlepší, naši útoční hráči se nevraceli, takže jsme hráli na 4 útočníky (bohužel bez efektu) a vzadu nám hráči chyběli. Soupeř hrál s námi bago a dával nám jeden gól za druhým. Naštěstí přišel poločas – řekli jsme si že se budeme snažit hlavně neudělat ostudu.

Vystřídali jsme, změnili rozestavení a začali více běhat a najednou to bylo mnohem lepší. Dostávali jsme se i do zakončení, ale branku jsme dali jen jednu. Ostatní šance jsme zahodili. Škoda už druhý zápas jsme ztratili naší nedisciplinova­ností – jak herní tak slovní a hlavně nehrajeme jako tým a to mně mrzí ze všeho nejvíce.

Tisknout | Sdílet na Facebook

© SK Libuš